e

Biciklete Me Kilometrazh


Çmimi: 32,370 LEK /Cope
//
Shto në shportë

Biciklete Me Kilometrazh

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.