Orbitrek


Çmimi: 24,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Orbitrek
•Humb kilogramet e tepert tani me teknologjite e reja te Oritrack.
•Step + Biciklet 
•Pesha maksimale 120kg.
•Zinxhir transmetues.
•Celik i perforcuar
•Ekran i cili tregon KM, kalorite e harxhuara, kohen e shpenzuar etj.
•4,5 Here me efikas per renien ne peshe.
????Vetem Per 23.999 Leke
????Porosit tani. Cel 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.