Skeleri Per Ndricim


Çmimi: 22,680 LEK /Set
2 Set në dispozicion
Shto në shportë

????Skeleri per Ndricim
????Ne kete skeleri mund te istaloni paisjet tuaja te dricimit duke bere qe ato te japin efektin maksimal ne skene.
????Skelet mund te ngrihen sipas deshires deri ne 6
metra lartesi.
????Vetem Per 180 Euro
????Porosit tani. Cel: 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.