e

Robot Beam Dhe Spot 350


Çmimi: 79,250 LEK /Cope
3 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Robot Beam Dhe Spot 350
????Vetem Per 629 Euro
????Porosit tani. Cel: 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.