e

Doreza Boksi Everlast 10, 12, 14


Çmimi: 2,199 LEK /Pale
106 Pale në dispozicion
Shto në shportë

????Doreza Boksi Everlast 
•Dorezat e boksit kane mase 10, 12, 14.
????Vetem Per 2.199 Leke
????Porosit tani. Cel 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.