e

Sistem Alarmi


Çmimi: 7,500 LEK /Set
1 Set në dispozicion
Shto në shportë

????Sistem Alarmi Analog
•Profesional me radio transmetim.
•Transmeton ne frekuenca UVF/VHF.
•I pajisur me sensor me wireless.
•Ka 2 pulte
•Eshte me sistem me bateri te brendshme. Mban bateri deri ne 12 ore edhe kur nuk ka drita.
•Ka 2 sensore. 1 nga sensoret eshte me infra qe kap levizjet, dedekton levizjet deri ne 11 metra, 1 sensor eshte magnetik per hapje-mbyllje te dyerve-dritareve. 
•Eshte ne gjendje te mbaje deri ne 50 sensore shtese.
????Vetem Per 59 Euro
????Porosit tani. Cel 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.