e

Pako Me Grepa Peshkimi


Çmimi: 79 LEK /Set

Zgjidh madhesine e grepit :

//
Shto në shportë

????Pako Me Grepa Peshkimi
????Vetem Per 79 Leke
????Porosit tani. Cel: 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.