e

Zile Dere Me Wireless


Çmimi: 13,000 LEK /Set
//
Shto në shportë

????Zile Dere Me Wireless????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.