Step Me Shina Profesional


Çmimi: 94,399 LEK /Cope
1 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Step Me Shina Profesional
•10 Marsha mekanike qe rrisin veshtiresine e levizjeve.
•Mates i pulsit te zemres, kalorive te harxhuara, distances, kohes, bodyfat, etj.
•I pajisur me shishe plastike per mbajtjen e ujit.
•Hapje profesionale nepermjet shinave te alumitnit.
•I pershtatshem per palestra dhe kushte shtepie.
????Vetem Per 749 Euro
????Porosit tani. Cel 069 33 10 003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.