Spray Color Matt


Çmimi: 490 LEK /Copë
755 Copë në dispozicion
Shto në shportë

????Spray Color Matt
Ndryshoni ngjyrën e diskut të makinës dhe hiqeni për 1 minutë kur nuk ju pëlqen më.
Ndryshoni me lehtësi ngjyrën e diskut të makinës.
Vetëm spërkateni tek pjesa e diskut të makinës dhe ai do të ndryshojë ngjyrë.
Kur nuk ju nevojitet mund ta hiqni pa gërvishtje.
Vetëm Për 490 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.