Tripod Për Kamer & Telefon


Çmimi: 990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Tripod Për Kamer & Telefon????
▪️Tripodi mund të mbajë kamerën ose telefonin.
▪️Ka këmbë të zgjatueshme.
▪️Gjatësia e tripodit arrin deri në 1 Metër.
▪️Mund të mbajë deri ne 420g.
▪️Është i vogël dhe kompakt.
▪️I përshtatet të gjithë telefonave.
▪️I pajisur me busull niveli.
Vetëm Për 990 Lekë
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.