Mbështetëse Shpine


Çmimi: 590 LEK /Copë
//
Shto në shportë

Mbështetëse Shpine
E përshtatshme për sediljet e makinës dhe karriget normale.
Ndihmon me drejtimin dhe mbajtjen e duhur të kurrizit.
I përbërë me materiale rezistente dhe të rehatshme.
Ndihmon me largimin e dhimbjes së kurrizit.
Vetëm Për 590 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.