Frigorifer Portabël Për Makinë


Çmimi: 2,690 LEK /Copë
66 Copë në dispozicion
Shto në shportë

????Frigorifer Portabël Për Makinë
▪️Mban deri në 7.5 Litra.
▪️Frigorifer portabël i cili punon me baterinë e makinës dhe mban freskët pijet dhe frutat.
▪️Ka opsion ngrohje & ftohje.
Vetëm Për 2.690 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.