Jastëk Me Qepje Për Makinë


Çmimi: 1,190 LEK /Set
//
Shto në shportë

????Jastëk Me Qepje Për Makinë
▪️Jastëkët Cushion për kokat e sediljeve të cilët lehtësojnë dhimbjet e qafës dhe ruajnë posturën.
▪️Shtresa ajrimi.
▪️Qëndisje të vecanta.
▪️Eleminon rrëmujën, vendoset lehtësisht dhe portabël zë pak vend.
Vetëm Për 1.190 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.