Jastëk Ortopedik Gjumi


Çmimi: 1,090 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Jastëk Gjumi Ortopedik
Jastëk i krijuar për rehati dhe çlodhje maksimale.
Merr formën e gjymtyrëve në mënyrë që të reduktojë dhimbjen e kockave gjatë natës.
Drejton kockat e trupit në mënyrë naturale.
Qendron i freskët gjatë natës.
Ndihmon me fjetjen në qëndrimin e duhur.
Vetëm Për 1.090 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.