Shpërndarëse Sapuni Me Sensor


Çmimi: 990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Shpërndarëse Sapuni Me Sensor
▪️Teknologji infrared që dallon lëvizjet dhe fillon shpërndarjen e sapunit.
▪️Shpërndarësja e sapunit me sensor ju mundëson të mos keni kontakt fizik me paketimin e sapunit.
▪️E përshtatshme me të gjitha llojet e sapunëve të lëngshëm.
▪️Punon me bateri të vogla.
▪️Produkt i domosdoshëm për shtëpi, lokale, shkolla, biznese, etj.
❌Vetëm Për 990 Lekë❌
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.