Hoverboard 10 Inch + Knee holder.


Çmimi: 37,990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????️Hoverboard 10 Inch + Knee holder.
▪️Komanda super nëpërmjet aplikacionit në telefon.
▪️Bluetooth dhe bokse muzike.
▪️Material defkon rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishjeve.
▪️Bateri e madhe + sensorë me ndjeshmëri të lartë.
▪️Sistem stabiliteti në momentin e aktivizimit.
▪️Me këmbalec qëndrimi.
❌Vetëm Për 37.990 Lekë❌
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.