Hoverboard 6.5 Inch


Çmimi: 14,990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Hoverboard 6.5 Inch ▪Materiali defkon rezistent ndaj thyerjeve dhe gërvishjeve. ▪Të pajisur me Bluetooth dhe bokse për muzikë.???????? ▪Ndriçim LED me ngjyra.???? ▪Distanca e përshkruar me një karikim 7-10Km. ▪Bateri e madhe litiumi.???? ▪Me dorezë për transport të lehtë.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.