Kokë Dushi Me Dritë LED


Çmimi: 890 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Transformoni dushin normal në disko ujore????
????Kokë Dushi Me Dritë LED
Nuk ka nevojë për bateri.
Ndricon me anë të presionit të ujit.
Material metalik.
Me 3 ngjyra që ndryshojnë sipas temperaturës së ujit.
Vetëm Për 890 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.