Kamer E Fshehtë Llambë LED


Çmimi: 2,890 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Kamer E Fshehtë Llambë LED + SD Card 32GB
▪️Kamera vjen në formën e llambës.
▪️Lidhet me telefon dhe kontrollohet me anë të programit përkatës.
▪️E pajisur me mikrofon i cili regjistron audio.
▪️E pajisur me bokse, mund të flisni nga telefoni dhe zëri të dëgjohet në dhomën e cilën është vendosur kamera.
▪️Ka vëzhgim 360°.
▪️Rezolucioni: 1080P FULL HD.
Vetëm Për 2.890 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.