Kamer DOME HD WiFi


Çmimi: 5,990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Kamer DOME HD WiFi
▪️Lidhet me telefon dhe kontrollohet me anë të programit përkatës.
▪️E pajisur me Night Vision dhe drita LED për natën.
▪️E pajisur me sensor i cili dallon lëvizjet.
▪️E pajisur me mikrofon i cili regjistron audio.
▪️E pajisur me bokse, mund të flisni nga telefoni dhe zëri të dëgjohet në dhomën e cilën është vendosur kamera.
▪️Dedekton lëvizjet dhe lajmëron me notification në telefon.
▪️Rezistente ndaj kushteve atmosferike.
▪️Rrotullohet deri në 270°x90°.
Vetëm Për 5990 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.