Kamer Braçetë 2MP WiFi


Çmimi: 3,990 LEK /Copë
7 Copë në dispozicion
Shto në shportë

????Kamer Braçetë 2MP WiFi+ SD Card 32GB
▪️Lidhet me telefon dhe kontrollohet me anë të programit përkatës.
▪️E pajisur me Night Vision dhe drita LED për natën.
▪️E pajisur me sensor, i cili dallon lëvizjet.
▪️E pajisur me mikrofon, i cili regjistron audio.
▪️E pajisur me bokse, mund të flisni nga telefoni dhe zëri të dëgjohet në dhomën e cilën është vendosur kamera.
▪️Dedekton lëvizjet dhe lajmëron me notification në telefon.
▪️Rezistente ndaj kushteve atmosferike.
Vetëm Për 3990 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.