Kamer E Fshehtë Stilolaps


Çmimi: 990 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Kamer E Fshehtë Stilolaps
▪️Filmoni çdo event të rëndësishëm.
▪️Video: 30 FPS / 1280x960 / AVI Format.
▪️I pajisur me mikrofon për regjistrim audio.
▪️Regjistron video dhe nxjerr foto.
▪️Lidhet me PC ose Laptop me anë të fishës përkatëse për të exportuar videot dhe fotot.
Vetëm Për 990 Lekë
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.