Pastruese Me Avull


Çmimi: 2,790 LEK /Copë
//
Shto në shportë

????Pastruese Me Avull
▪️Heq njollat në mënyrë të menjëhershme.
▪️Pastron mobilje, parkete, porcelan, vegla pune metalike, etj.
▪️Pastron vetëm me avull pa kimikate të dëmshme.
▪️Mbushet me ujë dhe bëhet gati për 3 minuta.
▪️Fuqia 1000W.
▪️Produkt i domosdoshëm për çdo person.
Vetëm Për 2.790 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.