Mbulesë Divani Tek


Çmimi: 590 LEK /Copë
67 Copë në dispozicion
Shto në shportë

????️Mbulesë Divani Tek
????Për të gjithë ju që keni kafshë shtëpiake dhe dëshironi të evitoni qimet nga divani.
????Mund ta përdorni nga të dyja anët në ngjyrën kafe ose e bardhë qumësht.????
Vendosen dhe hiqen lehtësisht.
Mund të lahet me lavatriçe.
Vetëm Për 590 Lekë

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.