Kamer Parkimi Me Sensor


Çmimi: 2,490 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Kamer Parkimi Me Sensor
▪️Funksion 3në1: Kamer, Drita LED dhe Sensor në një produkt.
▪️Cilësi e pastër e imazhit.
▪️Shikoni dhe gjatë natës me anë të dritave LED.
▪️Sensorët ju ndihmojnë gjatë parkimit duke pulsuar me zë largësine e objekteve në pjesën mbrapa të makinës.
▪️Mund të lidhet edhe me kasetofonin e makinës dhe të shfaqi imazhin e kamerës në ekranin e kasetofonit.
Vetëm Për 2.490 Lekë
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.