Sistem Alarmi Sigurim Ambiente


Çmimi: 8,990 LEK /Set
//
Shto në shportë

???? Sistem Alarmi Sigurim Ambiente ????
????Shkarkoni aplikacionin ne telefonin tuaj dhe merrni ne kohe reale njoftime nga sistemi.
▪️Siguroni shtepine ose biznesin tuaj.
Seti perfshin:
1.Routerin e konektimit
2. Sirenen e alarmit.
3. Sensorin e alarmit.
4. Fishen e furnizimit me elektricitet.
5. Pulte komandimi(2 cope).
Cmimi Ne Oferte Vetem Per 8.990 Leke

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.