Kasetofon USB & CD


Çmimi: 4,990 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Kasetofon USB & CD
Radio, USB, CD, DVD, MP3, WMA, Bluetooth, SD Card, AUX, Digital Clock.
Pult komandimi.
Ekran LED.
Vetem Per 4.990 Leke
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.