Biciklete Spinning


Çmimi: 24,499 LEK /Cope
14 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Super Oferta E Veres????
????‍♂Biciklete Spinning -48%
Pesha maksimale 200kg.
Zinxhir transmetues.
Marsha lehtesues dhe forcues.
Celik i perforcuar.
Ekran i cili tregon KM, kalorite e harxhuara, kohen e shpenzuar, pulsin e zemres, etj.
Vetem Per 199 Euro
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.