Dron + Makine


Çmimi: 3,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Dron me fantastik se ky skeni pare ndonjehere e sigurtttttt????
Dron + Makine ????????????
????????E perdorni ne 2 modele edhe si Makine edhe si Super Dron
Modeli Fly Car X9_
2.4 GHz transmision ne kohe reale
Telekomande drejtuese.
Rrotullim 360 grade.
6 Axis Gyroscope
Kthim pas me 1 buton.
2 helika rezerve
1 USB karikimi.
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.