Dron Me Kamer


Çmimi: 5,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

Super Dron me Kamer S6
2.4 GHz transmision ne kohe reale
Kamera HD
Lidhje me wi-fi.
Shkarkim aplikacion ne telefon.
6 Axis Gyroscope
Drite LED
2 helika rezerve
1 mbajtes telefoni per regjistrim
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.