Dron Me Kamer


Çmimi: 5,499 LEK /Cope
//
Shto në shportë

Nje Dron kaq i vecante
Modeli D18 me Kamer????
2.4 GHz transmision ne kohe reale
Telekomande drejtuese.
Rrotullim 360 grade.
Shkarkim aplikacion ne telefon.
6 Axis Gyroscope
Drite LED
Kthim pas me 1 buton.
Lidhje me Wi-Fi.
4 helika rezerve
1 USB karikimi.
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.