Dron Me Kamer


Çmimi: 4,199 LEK /Cope
//
Shto në shportë

Dron me Kamer D 74
2.4 GHz transmision ne kohe reale
Telekomande drejtuese.
Rrotullim 360 grade.
Shkarkim aplikacion ne telefon.
6 Axis Gyroscope
2 helika rezerve
1 mbajtes telefoni per regjistrim
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.