Monitor + Kamer Per Peshkim


Çmimi: 17,999 LEK /Set
1 Set në dispozicion
Shto në shportë

????Monitor + Kamer Per Peshkim????
Kamera lidhet afer grepit.
Monitori montohet ne kellemin e peshkimit dhe mundeson pamje ne kohe reale.
Ekran LCD 4.3 Inch.
Bateri litiumi 2000mAh - 6 ore pune.
Thellesi deri ne 20-30m.
Cmimi => 17.999 Leke
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.