e

Mbrojtese Per Gjunjet Dhe Krahet Per Femije


Çmimi: 699 LEK /Set
//
Shto në shportë

????Mbrojtese Per Gjunjet Dhe Krahet Per Femije 
▪️Seti permban 6 mbrojtese.
Cmimi => 699

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.