e
Oferta

Dylbi Comet


Çmimi: 5,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Ja dhe nje Me Super akoma????????
✅96-1000 m me 20x here me shume afrim.????????????????
✅Materiali i lenteve “Coated Optics”.
✅Vjen me dhurate me canten e posatshme qe e mbron nga demtimet + pastruesja mikrofiber + litar per mbajtjen e dylbive + stativi mbajtes.????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.