e
Oferta

Tavoline Pikniku Valixhe Me 4 Karrige


Çmimi: 6,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Tavoline Pikniku Valixhe Me 4 Karrige????
Tavoline kompakte qe paloset dhe nuk ze vend.
Ideale per kopshte, resorte, beach bar, etj.
E pajisur me vend per cadren kundra diellit.
E pershtatshme per 4 persona.
Permasat: 86x68Cm.
Vetem Per 6.999 Leke
DM per porosi????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.