e

Zgare Per Kamping


Çmimi: 1,299 LEK /Cope
//
Shto në shportë

Zgare Per Kamping
▪️Portabel kudo
▪️Permasat: 35.2 x 27 x 20 Cm

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.