e

Motorr ATV Me Bateri Per Femije


Çmimi: 43,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

???? Motorr ATV Me Bateri Per Femije ???? 
I pershtatshem per femije deri ne 12 vjec.
Sistem i sigurt frenimi.
Shpejtesia 20-30 km/h.
Karikuesi brenda paketimit.
Cmimi => 43.999 Leke

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.