e

Komerdare Rodeo


Çmimi: 9,499 LEK /Cope
2 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????A ka me bukur se Rodeo ne mes te Detit????
Modeli me fantastik nga Intex
Permasat 239 x 196 x 81 CM.
????E dini vet ju si ta perdorni ????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.