e

Dysheke Me Ajer Intex


Çmimi: 9,999 LEK /Cope
1 Cope në dispozicion
Shto në shportë

???? Dysheke me ajer Intex ???? 
Permasa Teke dhe Dopjo.
Te pershtatshem si dysheke gjumi dhe dysheke uji per Det dhe Pishina????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.