e

Varke Profesionale Hydro-Force


Çmimi: 27,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

???? Varke Profesionale Hydro-Force
Permasat 291 x 127 x 46 CM.
Fuqi eksra me Vinyl te perforcuar.
Valvula te sigurta.
Vjen ne set se bashku me lopatat dhe pompen e fryrjes, canta e paketimit ????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.