e

Pishine Per Femije


Çmimi: 3,599 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????‍????‍????‍????Femijet e meritojne nje pishine ne shtepi ???? Jepni dhuraten me te bukur te veres????
Modele nga me te ndryshmet ????????
????Cmimet me fantastike ????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.