e

Pishine Intex


Çmimi: 6,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

???? Pishinat erdhen
Marka INTEX
Permasat: 305x76Cm
Ideale per cdo ambient te jashtem ose pishina te brendeshme.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.