e

Pishine Intex


Çmimi: 5,499 LEK /Cope
1 Cope në dispozicion
Shto në shportë

???? Pishinat erdhen
Marka INTEX
Permasat: 244x76Cm
Ideale per cdo ambient te jashtem ose pishina te brendeshme.

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.