e

Varke Ajri Relaksuese Bestway


Çmimi: 34,999 LEK /Cope
1 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????A nuk eshte mbrekulli??????????????
Varke Ajri Relaksuese Bestway???? 
Permasat: 373x264x73Cm.
E pajisur me tende per mbrojtjen nga dielli (e levizshme) + cante frigoriferike per pije dhe ushqime.
6 vende te posacme per mbajten e gotave ose pijeve.
Kapaciteti 450 kg, 6 dhe me shume persona.
Super material rrezistent.
Valvula sigurie.
???? Perfitoni dhurate 2 dysheke ajri te tjere se bashku me porosine tuaj????????
Sasia e limituar

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.