e

Kondicioner Me Uje


Çmimi: 55,999 LEK /Cope
//
Shto në shportë

????Keni vape? Ja zgjidhja????
Kondicionere me Ujë 
Kursim i cmendur energjie, kurseni Parate ???? 
Funksionojne vetem me Uje jo me Gaz.
Mbulojne siperfaqe te medha me ajer te ftohte.
Ideale per ambiente te jashtme te Bar dhe Restorante, Beach Bar etj.
▪️Zona e mbulimit: 450m2
▪️Permasat: 140x41x82Cm

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.