Llamba LED H7


Çmimi: 2,999 LEK /Set
9 Set në dispozicion
Shto në shportë

????Llamba LED H7????
▪️Voltazhi 9-32V
▪️Lumen: 8000 LM
▪️Helika metalike per ftohjen e llambes.
2.999 leke

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.