Cante Qe Mban Peshkun Gjalle


Çmimi: 1,699 LEK /Cope
17 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Perte apasionuarit pas peshkimit
????Canta qe mban peshkun gjalle????
E perbere nga nje material shume rezistent nga jashte dhe e veshur me plasike nga brenda duke mos lejuar rrjedhjen e ujit. ????
Pjesa e siperme ka nje pjese ne forme rrethi me rrjete qe hapet dhe mbyllet me anen e nje zinxhiri e cila lejon ajrosjen e gjallesave.????????
E mbani ne dore me anen e superdorezave rezistente, por gjithashtu eshte e pajisur edhe me nje rrip te gjate per lehtesim transporti.????
1.699 Leke
Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.