Elektrik LED


Çmimi: 1,499 LEK /Cope
66 Cope në dispozicion
Shto në shportë

????Elektrik LED
150 minuta bateri pa ndalim.
Lupe zmadhuese per ndricim ne distance te larget.
Bateri te rikarikueshme ne 220V ose 12V ne makine.
I pajisur me fishen e karikimit per makine + karikuesin per 220V.
Vetem per 1.499 leke
????Porosit tani. Cel: 069 331 0003
????Transporti ne te gjithe Shqiperine.
????Pagesa cash ne momentin e dorezimit.????

Produket tona mund te porositen nepermjet disa menyrave, duke perdorur CEL, Facebook, Chat, etj. Kostoja e trasportit per cdo produkt eshte 200 leke dhe dergohet me posten FEDEX. Porosite vonojne 3-4 dite pune qe nga momenti i porosise nga ana juaj.